21. mrt, 2021

Goed idee! Dit is Bé

Beste leden van de Edelezangers ,

Ik vindt het initiatief van het bestuur een goed idee en sluit mij hierbij aan. Ik wil mij even voorstellen aan de leden die mij misschien nog niet kennen.

Ik ben Bé Vermeer en ben woonachtig in Wageningen, en kweker van Gouldamadine’s , Bichenow-Astrilde’s en Bruinborstrietvinken,en inmiddels al weer 5 jaar lid van de Edelezangers .

Ja ook voor mij, is het geen fijne tijd, weinig of helemaal geen contacten met andere liefhebbers. Nu hebben we het geluk dat wij onze hobby thuis kunnen uitoefenen.

Zo heeft elk nadeel ook zijn voordeel zo ook voor de voor bereiding van de kweek deze verliep een stuk rustiger voor mij, geen vogels opgekooid zitten voor de TT, al hoewel ik het wel miste, geen TT kooien schoonmaken,(dat miste ik niet) dus alle tijd voor de kweek.

En dat blijkt nu wel , een mooi aantal jongen tot nu toe gekweekt, vooral bij de Bruinborstrietvinken. Daar had ik nog een verassing, die ik hoop op de komende TT te mogen inzenden.

Met mij en mijn vrouw gaat het goed , mijn vrouw heeft wel corona gehad in het najaar vorig jaar maar is daar goed van opgeknapt. Als je denkt wie is nu die Bé.Vermeer kun je terecht op onderstaande website: www.de-bruinborstrietvink.webnode.nl

Ik hoop dat ik een bijdrage heb kunnen geven aan het initiatief en ik hoop jullie allemaal weer in goede gezondheid te zien na de zomer vakantie.

Groetjes, Bé Vermeer

Meest recente reacties

17.11 | 08:01

Ik vraag het zo even.dan hoor je het. Op de vogelshow zaterdag in zaltbommel ..zijn veel vogels en leden aanwezig die je vast kunnen helpen of ff Bellen naar 0611396960 Cees vissers

16.11 | 21:40

Is er iemand die tegen een vergoeding de nageltjes kan knippen van twee grasparkieten. Wij hebben zelf geen ervaring hiermee en de kooi is te groot om te vervoeren. Het is in Velddriel.

09.11 | 12:12

Per abuis staat er Dinsdag 12 April 2023.
Dit moet echter zijn Dinsdag 11 April 2023.
Groet JP

18.12 | 14:28

Hallo bestuur en leden van vogelvereniging de Edelezangers uit Zaltbommel.
Ik wil het bestuur danken voor de leuke geste en wil U allen fijne Kerstdagen en een gezond en een gelukkig 2022 toe wensen.

Deel deze pagina